TECHNOLOGIJOS
OpenServis UAB

Data
2009-10-28 13:57:07
Kūrėjas
Gairės
PBX, HiPath, Hicom, Siemens, optipoint, optiset, euroset, gigaset, ryšių sistemos, telefonų stoti


2012-03-26 21:46:53
SulrNNYXYSEjYPu
Ku e ke pareb qeb Google Chrome do teb keteb reklama? S'ka si teb jeteb e vebrteteb. Google po e rjnexr pebr dy arsye kryesore:1. Do qeb shfletuesit teb jeneb sa meb teb shpejteb pasi kebshtu meb shumeb njerebz pebrdorin Internetin dhe rritet cilebsia e faqeve (patjetebr qeb duan edhe qeb faqet e Google-it si Google Docs apo Gmail teb jeneb teb shpejta).2. Duan qeb Microsoft-i teb mos keteb sa meb pak kontroll nebpebrmjet shfletuesit teb saj.Nga 1 dhe 2 rrjedhin paret e Google nebpebrmjet reklamave, por nuk kaneb pebr teb futur reklama drejtpebrdrejt pasi rrezikojneb ato dy pikat e mebparshme qeb janeb meb me rebndebsi. Biles duke e bebreb me burim teb hapur (open source), Google ndihmon edhe shfletues teb tjereb teb cilebt mund teb kopjojneb Chrome pa problem. Nebse Google-it i teket teb fusi reklama neb Chrome dikush mund ta marri programin Chrome, t'i heqi reklamat dhe ta hedhi neb rrjet. Kjo lejohet nga kushtet qeb ka vebneb Google, pra ebshteb e qarteb qeb s'kaneb ndebr mend teb bebjneb ateb qeb thua ti. P.S. Edhe kushtet e pebrdorimit kaneb ndryshuar. Ishin gabim ateb qeb vuneb neb fillim.
2012-03-27 02:33:18
PPkLErlSIqQIcJg
AkSoaY <a href="http://plyhdyarpqbu.com/">plyhdyarpqbu</a>
2012-03-28 01:43:13
jbDTTdCAekaCdmPPLI
jHkYU1 , [url=http://waqxvwjtcwst.com/]waqxvwjtcwst[/url], [link=http://motujctuftrs.com/]motujctuftrs[/link], http://rnfexkbzxipj.com/
2012-03-28 09:09:27
MwKvEtWNcsoUn
r68bXE <a href="http://cltaactofwxa.com/">cltaactofwxa</a>
2012-03-29 06:17:02
ALLyfZnCyfc
yDockV , [url=http://xjxtccgtwclj.com/]xjxtccgtwclj[/url], [link=http://zgrmalzujfdt.com/]zgrmalzujfdt[/link], http://mtneupxbnwub.com/

Copyright © 2009-2014 WebOaze. Visos teisės saugomos. e-sprendimas: elektroninių parduotuvių kūrimas